Klankbordtraject

Na afronding van het coachingstraject hebben coachees vaak nog behoefte aan gesprekken om de inzichten verder in te slijpen tot nieuw gedrag. 

Zie het als een sporttraining. De coaching is de intensieve training waarin naar nieuwe doelen wordt toegewerkt. Het klankbordtraject biedt ‘vormbehoud’ in de fase erna.

De frequentie van de gesprekken kan omlaag. We komen circa één keer per maand bij elkaar om praktijkvoorbeelden te bespreken, die te maken hebben met het coachingsdoel. Door te reflecteren en steeds meer te oefenen met de nieuwe inzichten en vaardigheden, wordt nieuw gedrag verder geïncorporeerd. Het coachingsdoel blijft dus onveranderd. Een intake voor het klankbordtraject is dan ook niet nodig.

Offerte

Na het coachingstraject stel ik een offerte op. Dit vormt de basis van onze samenwerking in vijf klankbordgesprekken gedurende vijf maanden. Het klankbordtraject wordt afgerond met een evaluatie met de leidinggevende. In de evaluatie bespreken we hoe de coachee nu zelfstandig met deze ontwikkelingsvraag verder gaat.

Elk gesprek kost inclusief voorbereiding twee uur.
Het totale klankbordtraject bedraagt 12 uur à 100 euro = € 1.200,- exclusief reiskosten en BTW.


copyright © Tara advies, 2006 – 2020