Tarieven

Coaching

Na het kennismakingsgesprek stel ik een offerte op. Die offerte is op maat en vormt de basis van onze samenwerking de komende periode. Voor elk gesprek plannen we twee uur. We bepalen samen hoeveel gesprekken je nodig hebt. Een gemiddeld coachingtraject vraagt tien sessies. Het uurtarief is 100 euro. De persoonlijke LIFO® profielbeschrijving kost 200 euro. Alle bedragen zijn exclusief reiskosten en 21% btw. Hieronder zie je twee voorbeelden van een mogelijk traject.

Voorbeeld van een coachingstraject van tien sessies 
Startgesprek en opstellen coachingsdoel. Totaal 2 uur.
Tien coachingsgesprekken van elk twee uur. Totaal 20 uur.
Evaluatieverslag en evaluatiegesprek. Totaal 2 uur.
LIFO® profielbeschrijving à 200 euro.
Het totale traject is 24 uur à 100 euro (2.400,- euro) en LIFO® profielbeschrijving (200 euro) voor een bedrag van 2.600,- euro exclusief reiskosten en btw.

Voorbeeld van een coachingstraject van drie sessies
Drie coachingsgesprekken van elk twee uur. Totaal 6 uur.
Het totale traject is 6 uur x 100 euro is 600,- euro exclusief reiskosten en btw.

Klankbordtraject

Na het evaluatiegesprek van het coachingstraject stel ik op verzoek een offerte op. De offerte is op maat en vormt de basis van onze samenwerking in de komende periode. Voor elk gesprek plannen we twee uur. Het uurtarief is 100 euro. Alle bedragen zijn exclusief reiskosten en 21% btw. Hieronder zie je een voorbeeld van een mogelijk traject.

Voorbeeld van een klankbordtraject van vijf sessies
Vijf klankbordgesprekken van elk twee uur. Totaal 10 uur.
Evaluatieverslag en evaluatiegesprek. Totaal 2 uur.
Het totale traject van 12 uur (à 100 euro)  is 1.200 euro exclusief reiskosten en btw.

Teamontwikkeling

Op basis van een intakegesprek stel ik de offerte op met urencalculatie. Het uurtarief is, afhankelijk van tijdsduur en omvang, tussen de 90 en 110 euro exclusief reiskosten en btw.

Interim HRM

Daarnaast ben ik beschikbaar voor interim HRM opdrachten. Het uurtarief stellen we in overleg vast voor de duur van de opdracht.

foto en tekst © Tara advies, 2006 – 2023